Sestdienas rītā uzreiz pēc brokastīm no ledusskapja tika izņemtas pāris vistas filejas gabali, lai līdz pusdienām tie jau būtu atlaidušies. Tika izlemts par labu karbonādēm, bet tā kā gribējās tās pagatavot kā nebijuši ķēros klāt eksperimentēšanai- ledusskapī atradās Brī siera gabals, tomāti un grieķu jogurts, kas tā vien skatījās uz mani- rezultātā viss tika apvienots.
Vistas fileju sagriežam karbonādes gabalos (lielumu pielāgojam savām vēlmēm) un ar gaļas āmuriņu izklapējam.
Karbonādes gabalus panēju miltos un olā- man patīk šī secība, tad karbonādēm nav miltu piegarša un garoziņa ir maiga un mīksta.
Karbonādes cep sakarsētā pannā no abām pusēm līdz gatavībai.
Bļodiņā sajauc brī sieru, kuram nogriezta pelējuma garoziņa, 2 ēdamkarotes grieķu jogurta, 2 šķipsniņas sāls, piparu, 2 ēdamkarotes citronu sulas, mazos gabaliņos sagrieztus tomatus un iespiežam 2 daiviņas ķiploka.
Uz katras karbonādes liek ēdamkaroti sagatavotās siera masas, uz izsmērē vienmērīgā kārtā.
Karbonādes liek cepeškrāsnī un cep 15-20 minūtes līdz siers izkusis un zeltains.
Pasniedz ar krāsnī ceptiem kartupeļiem un svaigiem lapu salātiem.
Labu apetīti!
Apsveicu ar blogu un pirmo recepti- lai viss labi cepās un rakstās! x
PatīkPublicējis 1 person
Paldies Inese! 🙂 Jābeidz mocīt cilvēkus Facebook un jāpieiet šai lietai nedaudz nopietnāk :))
PatīkPatīk
Izskatās gardi un viegli pagatavojams, ko vairāk var vēlēties 🙂
noteeikti izmēģināšu
PatīkPatīk
Zanda, jā- nekā sarežģīta, bet tiešām garšīgi! 🙂 Labu apetīti! 🙂
PatīkPatīk