Sestdienas pusdienu apskats- Vistas filejas karbonādes ar brī siera cepurīti

Sestdienas rītā uzreiz pēc brokastīm no ledusskapja tika izņemtas pāris vistas filejas gabali, lai līdz pusdienām tie jau būtu atlaidušies. Tika izlemts par labu karbonādēm, bet  tā kā   gribējās tās pagatavot kā nebijuši ķēros klāt eksperimentēšanai- ledusskapī atradās Brī siera gabals, tomāti un grieķu jogurts, kas tā vien skatījās uz mani- rezultātā viss tika apvienots.

Vistas fileju sagriežam karbonādes gabalos (lielumu pielāgojam savām vēlmēm) un ar gaļas āmuriņu izklapējam.

20150425_163347

Karbonādes gabalus panēju miltos un olā- man patīk šī secība, tad karbonādēm nav miltu piegarša un garoziņa ir maiga un mīksta.

20150425_163530

Karbonādes cep sakarsētā pannā no abām pusēm līdz gatavībai.

Bļodiņā sajauc brī sieru, kuram nogriezta pelējuma garoziņa, 2 ēdamkarotes grieķu jogurta, 2 šķipsniņas sāls, piparu, 2 ēdamkarotes citronu sulas, mazos gabaliņos sagrieztus tomatus un iespiežam 2 daiviņas ķiploka.

20150425_164940

Uz katras karbonādes liek ēdamkaroti sagatavotās siera masas, uz izsmērē vienmērīgā kārtā.

20150425_165801

Karbonādes liek cepeškrāsnī un cep 15-20 minūtes līdz siers izkusis un zeltains.

Pasniedz ar krāsnī ceptiem kartupeļiem un svaigiem lapu salātiem.

20150425_171824

Labu apetīti!

Publicējis

ruucha

Mīlu gatavot, baudīt dzīvi, un lutināt apkārtējos.

4 domas par “Sestdienas pusdienu apskats- Vistas filejas karbonādes ar brī siera cepurīti”

Komentēt